PAND

N

Kwaliteit sinds 1978

N

Maatwerk is ons specialisme

N

Wensen van de klant

Pand

Het pand, Noordelijk gelegen in Waalwijk met het kantoor op het zuiden, dateert uit 1978.
Het pand beschikt over een ruim opgezette werkvloer van 1500 m². Daarop staan een massieve plaatopslag  (respectievelijk capaciteit van 650 en 250 m²) met een grote diversiteit aan houtsoorten en afmetingen en een machinepark bestaande uit zware, voornamelijk traditionele machines, die van alle gemakken zijn voorzien.
Een bescheiden showroom met houten assemblages siert de werkruimte, omdat het hout in onze werkruimte pas echt tot zijn recht komt.

Op het werkvloergedeelte oogt het ruimtelijk door de aanwezigheid van glazen lichtstraten en het ruim opgezette machinepark met opslagcapaciteiten.
Vanuit vrijwel elke hoek kan overzicht gehouden worden, ten gunste van de veiligheid en positieve sfeer onder het personeel.
Wat iedereen verbaast bij aankomst, is de hoogte van circa 8 meter op het werkvloergedeelte. Deze hoogte is buiten niet zichtbaar doordat het eerste gedeelte van het dak stijgend omhoog loopt. Door deze hoogte kunnen wij ook grote producten zonder problemen produceren.

Wij zijn dankzij de gunstig gelegen wegen voor iedereen makkelijk te bereiken. U kunt het pand zelfs 3-zijdig bereiken. Dit biedt een enorm fijne flexibiliteit wat laden en lossen betreft, maar ook wat vormgeving betreft valt dit pand u makkelijk op vanaf de doorgaande weg.

Waar zorg is voor het product, zo is er ook dezelfde zorg voor het pand en de werkruimte.

Bezoek ons

Maak een afspraak!